GAZETASI.AL

Ky podcast është pjesë e projektit “Kjo është trashëgimia ime” financuar nga Ministria e Kulturës dhe kompania “Time Code” për të nxitur njohjen e trashëgimisë kombëtare përmes teknologjisë digjitale dhe Media partner “Gazeta Si”

Legjenda shqiptare

E bija e hënës dhe e diellit

E bija e hënës dhe e diellit
{{svg_share_icon}}

Legjenda shqiptare

Legjenda e Ymer Agës

Legjenda e Ymer Agës
{{svg_share_icon}}

Legjenda shqiptare

Legjenda e Rozafatit

Legjenda e Rozafatit
{{svg_share_icon}}

Histori të ngjashme

T'pa thana

Legjenda shqiptare

Si mund të përfundojë lufta në Ukrainë

Anija italiane e mbytur në Sarandë

Pse po vjen faza tjetër e kapitalizmit

Dashuri apo urrejtje

Babai im (S01)

Babai im (S02)

MaskaRa