GAZETASI.AL

Dashuri apo Urrejtje !?

Episodi 2
{{svg_share_icon}}

Nën trysninë e dhunës, marrëdhëniet, njerëzit ç’ekulibrohen aq sa s’kuptojnë dot më se çfarë dreqin po jetojnë, “Dashuri apo urrejtje!?”

maskaRa

Episodi 1
{{svg_share_icon}}

“Maska-ra”, një ndër shumë prej tradhëtive Covid - 19 Tradhëtitë bashkëshortore, të zbuluara në kohërat e izolimit prej pandemisë, u bënë temat më të shpeshta të diskutimit në chat-et online e në kafet e para të postizolimit. “Maska-ra” është njëra prej tyre, që mund të jetë edhe historia jote, apo e shoqes, shokut, fqinjëve e ndonjë të afërmi në fisin tuaj. Dëgjojeni serinë podcast dhe krahasoni përfundimin me historitë tuaja. Se fillimin, të gjitha tradhëtitë njësoj e kanë.

Histori të ngjashme

Legjenda shqiptare

Si mund të përfundojë lufta në Ukrainë

Anija italiane e mbytur në Sarandë

Pse po vjen faza tjetër e kapitalizmit

Dashuri apo urrejtje

Babai im (S01)

Babai im (S02)

MaskaRa